Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Noi cu cine votăm? - dezbatere la Radiografia Zilei

ro

31 Oct, 2014 14:15 2365 Marime text
Duminică, 2 noiembrie, peste 19 milioane de români sunt chemați la urne ca să își aleagă președintele. Anul acesta, 14 candidați s-au înscris în cursa electorală. Promisiuni multe, programe mai mult sau mai puțin politice, pomeni electorale, ofițeri descoperiți și acoperiți, filaje, descinderi DNA, bătălii pe numărul de case, invective, acestea au fost ingredientele campaniei electorale din 2014.
Ce așteaptă românii de la viitorul președinte, care sunt criteriile de performanță ce trebuie atinse de viitorul șef al statului, cum se vor desfășura alegerile de duminică, ce spun ultimele sondaje de opinie, ce vor urmări observatorii din secțiile de votare, care este procedura de urmat în secția de votare și cabina de vot, ce riscă alegătorii care nu respectă legislația privind secretul votului, sunt întrebările la care vor încercă să răspundă, în această seară, în cadrul emisiunii Radiografia Zilei, în calitate de invitați în platou - psihologul social Mihaela Rus, analistul politic Mihail Chircor, iar prin telefon Cosmin Bârzan, președintele Centrului pentru Resurse Civice și sociologul Enache Tușa.
Emisiunea Radiografia Zilei este moderată de realizatorul George Mucianu și poate fi vizionată cu începere de la ora 20:30, numai la postul Litoral TV.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii