Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Exploatarea gazelor de şist, subiectul ediţiei de azi a emisiunii „În arenă”

ro

10 Oct, 2013 13:07 1018 Marime text
Vezi cine vine la „Drumuri spirituale”

Astăzi, în cadrul emisiunii „Drumuri spirituale” realizată de Codruţ Burdujan de la ora 16:30 la Litoral TV, este invitat preşedintele Organizaţiei de Tineret „Ismail Gaspirali” a Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România, Dincer Geafer, care va discuta despre pregătirea religioasă a tineretului pentru întâmpinarea Bayramului.

Vezi cine vine „În arenă”

Astăzi, în cadrul emisiunii „În arenă” realizată de Lavinia Siclitaru de la ora 17:30 la Litoral TV sunt invitaţi conferentiarul univ. dr. Gheorghe Dinu şi activistul ecologist, Mihai Bărbuliceanu, care vor discuta despre exploatarea gazelor de şist.

Care sunt priorităţile legislative ale USL până la sfârşitul anului, aflaţi la „Radiografia Zilei”

Afectează sau nu atmosfera din Parlament diferenţele de opinie dintre parlamentarii USL pe legi importante, care sunt concluziile deplasării parlamentarilor la Roşia Montană şi care sunt proiectele legislative prioritare pentru USL până la finele acestui an sunt doar câteva dintre aspectele ce vor fi abordate în ediţia din această seară a emisiunii „Radiografia Zilei” realizată de Mihaela Ciorbaru. Subiectele vor fi dezbătute împreună cu deputatul PSD Mircea Titus Dobre. Telespectatorii pot să intervină în direct, la numerele de telefon afişate pe ecran, pentru a-şi exprima opiniile pe marginea acestei teme.
Emisiunea poate fi urmărită cu începere de la ora 20.30 pe Litoral TV.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii