Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:30 18 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lăsaţi liberi de magistraţii Judecătoriei Constanţa, încătuşaţi de cei de la Tribunal Ionel Grigoraş şi Gabriel Dănilă, arestaţi

ro

06 Sep, 2014 16:51 940 Marime text
Doi dintre cei trei suspecţi în cazul furtului dintr-o boxă de pe strada Eliberării au fost arestaţi preventiv, azi, de magistraţii Tribunalului Constanţa. Aceasta după ce magistraţii Judecătoriei Constanţa au decis, ieri, să fie cercetaţi în libertate. Procurorii au contestat decizia şi au avut succes în faţa completului de la Tribunal. Ionel Grigoraş şi Gabriel Vasile Dănilă vor sta după gratii cel puţin 30 de zile, în timp ce complicea lor, Gica Oprea va fi cercetată sub control judiciar.
 
Dar să ne amintim cine sunt suspecţii şi care este ultima lor ispravă.
 
Unul dintre făptaşi este Ionel Grigoraş, de 34 de ani, din Călăraşi, recidivist. Între anii 2000 şi 2009 el a făcut închisoare, fiind condamnat pentru că a omorât un om al străzii într-o canalizare din zona Gării CFR Constanţa. După trei ani de libertate, acesta a intrat din nou la puşcărie, de data aceasta pentru furt, fiind eliberat anul acesta.
 
Al doilea suspect, Gabriel Vasile Dănilă, în vârstă de 21 de ani, originar din judeţul Iaşi, este judecat, în prezent, într-un alt dosar, pentru complicitate la furt. În fine, femeia în vârstă de 35 de ani se numeşte Gica Oprea, este din comuna Deleni, iar în urmă cu trei ani s-a ales cu o amendă penală, după ce a fost prinsă furând din Kaufland.
 
Ei au intrat din nou în atenţia poliţiştilor ieri, când o patrulă mixtă formată din poliţişti de la Secția 4 Poliţie Constanţa şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi (GMJ) Tomis Constanţa i-au surpins pe strada Dezrobirii, iar oamenilor legii li s-a părut ciudat că cei trei cărau patru saci de rafie burduşiţi.
 
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, prin folosirea de chei potrivite, aceştia au pătruns într-o boxă de la subsolul unui bloc de pe strada Eliberării, iar din interior au sustras mai multe bunuri pe care le-au încărcat în cei patru saci care au fost găsiţi asupra lor. Indivizii au golit boxa, luând absolut tot ce proprietarul îşi depozitase acolo: două flexuri, o bormaşină, un ventilator, o toporişcă, un ciocan, mai multe mături, linguri şi pahare, articole de făcut curăţenie, dar şi un monitor LCD marca Samsung.

Ti-a placut articolul?

Comentarii