Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:34 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La volan, sub influenţa alcoolului, pe șoselele din judeţul Constanța

ro

02 Oct, 2018 09:59 1087 Marime text
Polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat la data de 2 octombrie a.c., un bărbat, în vârstă de 25 ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe raza localității Cumpăna, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
 
polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat  la data de 1 octombrie a.c., un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Mangalia, care a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Sud, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul în cauză a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Totodată, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 16:50, polițiștii din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Morii, din localitatea Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost implicat într-un accident rutier, soldat doar cu pagube materiale, acesta refuzând să se supună testării cu aparatul etilotest și să fie transportat la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
     
În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii