Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:11 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Medgidia, arta şi dansul nu au vacanţă

ro

17 Jul, 2014 14:46 904 Marime text
Sportul este sinonim cu sănătatea, iar la Medgidia sportul se poate face şi prin dans. Cursurile de dans modern pentru copii din cadrul Casei de Cultură „Ioan N. Roman” continuă şi pe perioada verii. Clubul „Pescăruşii” este format din trei grupe: Kitty Dance – grupa mică, Fantasy – grupa mijlocie şi Magic Crew – grupa mare.
 
Lecţiile de dans sunt predate de coregrafa Simona Tăut în sala de spectacole a Casei de Cultură. Mai mult, se fac înscrieri la toate grupele, iar cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Casei de Cultură. Totodată se ţine un curs de dans şi pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 şi 7 ani, coordonat de instructoarea de dans Loredana Bălaşa.
 
În acelaşi timp, vara aceasta copiii care iau parte la cursurile organizate la Casa de Cultură vor participa la mai multe spectacole şi festivaluri. Ansamblul „Pandelaşul” va participa la Festivalul Internaţional de Dans Inebolu Heyamola, în perioada 31 iulie – 4 august organizat în localitatea Inebolu din Turcia. Grupul de dans modern Pescăruşii va participa la Festivalul Internaţional de Dans Modern de la Năvodari, iar Fanfara „Dan Spătaru” va merge în Macedonia, la Festivalul Internaţional de Cor, Orchestră şi folk – dance „St. Kliment Ohridski” în perioada 7 – 11 august, transmite Biroul de presă al Primăriei Medgidia.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii