Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La cupa Tomis Challenge Cup, de la Constanţa, participă 50 de echipe (galerie foto)

ro

14 Jun, 2016 11:32 4652 Marime text


Ediţia a treia a cupei Tomis Challenge Cup, de la Constanţa, întrecere de fotbal juvenil, se desfăşoară în perioada 16-19 iunie, cu participarea a 50 de echipe. Turneul este organizat de Academia Farul, în memoria lui Sevastian Iovănescu, fostul jucător, antrenor şi preşedinte al FC Farul.
 
Întrecerea se desfăşoară pe trei terenuri din Constanţa, CFR, ITC şi Voinţa, de la categoria de vârstă 2003 până la 2008 inclusiv. Academia Farul participă la toate secţiunile. Turneul este internaţional, pe lângă formaţiile din România urmând a juca trei din Bulgaria şi una din Republica Moldova. 

„Faţă de ediţia trecută, numărul de echipe participante s-a dublat, deoarece este un turneu foarte bine organizat, din toate punctele de vedere. S-a dus vestea în ţară şi în străinătate că suntem profesionişti şi că ne vedem de treabă. Nu ne-am propus să câştigăm acest turneu la nicio categorie de vârstă. Obiectivul e să le oferim tuturor copiilor din Academia Farul meciuri cât mai puternice“, a declarat Bogdan Chiriţă, preşedintele Academiei Farul. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii