Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:54 18 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Constanța a verificat unităţi de învăţământ, lăcaşuri de cult şi operatori economici din turism

ro

28 Mar, 2016 15:17 1092 Marime text
 
În cursul săptămânii anterioare, inspectorii de prevenire din cadrul  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa au continuat activităţile de îndrumare şi control, pe linia respectării măsurilor de apărare şi stingere a incendiilor la localităţi, unităţi de învăţământ, lăcaşuri de cult şi  operatori economici din turism.
 
Astfel, personalul specializat din componenţa Inspecţiei de Prevenire  a desfăşurat 71 controale, în urma cărora au fost aplicate 280 sancţiuni contravenţionale (243 avertismente şi 37 amenzi contravenţionale), în cuantum de 22.100 lei.
 
Pe lângă identificarea şi înlăturarea disfuncţionalităţilor specifice, specialiştii au asigurat instruirea personalului angajat, astfel încât aceştia să cunoască şi să respecte regulile de prevenire a incendiilor şi au desfăşurat 48 exerciţii de evacuare cu personalul aflat la locul de muncă.
 
De asemenea, în perioada menţionată, la nivel judeţean s-au realizat 63 acţiuni pentru educarea preventivă, pregătirea şi verificarea adoptării măsurilor de protecţie a populaţiei privind modul de comportare specific tipurilor de risc.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii