Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:56 26 02 2018 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Iohannis s-a întâlnit cu președintele Parlamentului bulgar

ro

08 Jun, 2015 21:14 600 Marime text
 
Președintele Klaus Iohannis a primit-o astăzi, la Palatul Cotroceni, pe Tsetska Tsacheva, președintele Adunării Naționale a Republicii Bulgaria, în cadrul discuțiilor arătându-se că potențialul pentru dezvoltarea în continuare a relațiilor bilaterale, mai ales în plan economic și regional, nu a fost încă atins, a informat Administrația Prezidențială, potrivit Agerpres.

„Președintele României și Președintele Adunării Naționale a Republicii Bulgaria s-au arătat mulțumiți de relațiile excelente dintre cele două țări vecine atât la nivel bilateral, cât și la nivel regional și european.

De ambele părți s-a agreat faptul că potențialul pentru dezvoltarea în continuare a relațiilor, mai ales în plan economic și regional, nu a fost încă atins", a precizat Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în cadrul discuțiilor, au fost abordate și tema cooperării la nivel european, cu accent pe aderarea celor două state la Spațiul Schengen, îndeplinirea prevederilor Mecanismului de Cooperare și Verificare și sprijinirea parcursului european al Republicii Serbia și al celorlalte state din Balcanii de Vest.
Sursa: Agerpres

Ti-a placut articolul?

Comentarii