Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:57 21 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ultima săptămână, peste 200 de persoane au fost puse sub supraveghere judiciară

ro

03 Jul, 2016 09:55 717 Marime text
În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 202 persoane şi au fost înregistrate 20 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Aşadar, în perioada 24 iunie – 1 iulie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 202 persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.

Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 51 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și faţă de 151 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 20 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.

Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu arestarea preventivă (în 4 cazuri), cu executarea pedepsei închisorii (în 12 cazuri) și cu măsura arestului la domiciliu (în 2 cazuri). De asemenea, în 2 cazuri a fost dispusă înlocuirea arestului la domiciliu cu arestarea preventivă.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii