Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată motivarea instanţei în cazul Irinel-Monica Colmbeanu privind custodia micuţei Irina

ro

01 Mar, 2011 21:24 2407 Marime text
Evaluarea psihologică întocmită de doamna psiholog Gabriela Boistean a contat decisiv în decizia judecătoarei de la Buftea, conform motivării instanţei.

Instanţa a luat această hotărâre după ce Irinel Columbeanu a susţinut că fetiţa în vârstă de patru ani nu s-a adaptat stilului de viaţă din America, unde a stat o perioadă împreună cu mama ei, Monica Columbeanu.

Venită în ţară, Irina a vorbit cu psihologi, care au constatat că micuţa nu s-a adaptat stilului de viaţă din America, a spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a obţinut costodia copilului graţie unui raport de evaluare psihologică. Lipsa unui domiciliu pentru Monica Columbeanu a contat, de asemenea, în decizia finală.

Motivarea instanţei este edificatoare:

"Instanţa apreciază că,în acest moment,reclamanta pârâtă nu justifică un domiciliu stabil şi previzibil pe o durată rezonabilă de timp.

Instanţa observă,de asemenea,că minora este în vârstă de doar 5 ani,că şi-a vizitat mama în SUA,de unde s-a întors fără a mai dori să se întoarcă.În acest sens instanţa menţionează raportul de evaluare psihologică întocmit de doamna psiholog Gabriela Boistean care,deşi nu reprezintă o expertiză judiciară,constituie,totuşi,o probă pentru aparenţa realităţii susţinerilor pârâtului reclamant.Astfel,psihologul conchide că minora se roagă ca Moş Crăciun să o ajute să nu se mai întoarcă la colegii de departe şi că,în general,devine reţinută atunci când este vorba despre străinătate şi grădiniţa de acolo.

Citeste continuarea motivarii pe realitatea.net.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vadim 01 Mar, 2011 17:51 de asta nu mai pot eu...un bosorog care a luat de la saceanu cu 10 000 dolari pe ana lesko care dansa la terzi la terasa colonadelor si o curva vinduta de pestii din bacau la hotelul lui hrebengiuc si priamrul bacaului si george si damaschin