Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi, declarații după victorie - „Gândul nostru a fost să câştigăm meciul; avem energie în continuare”

ro

21 Jun, 2019 22:51 2204 Marime text
Jucătorul echipei naţionale U21 a României, Ianis Hagi, a declarat vineri că formaţia pregătită de Mirel Rădoi mai are resurse necesare pentru a mai juca destule meciuri la Campionatul European de tineret, care se desfăşoară în Italia şi San Marino, relatează Agerpres.

"Gândul nostru a fost să câştigăm meciul, un egal îi scotea pe ei din calcule, dar ne făcea şi nouă viaţa mai grea cu Franţa. Pentru că ar fi trebuit să câştigăm. Când vezi pe teren că poţi, că ai speranţe că se poate câştiga meciul, mergi până la capăt, încerci să marchezi acel gol în plus şi să devii învingător. Avem energie în continuare, au trecut doar două meciuri. Mai avem destule de jucat", a declarat Ianis Hagi la TVR, la finalul partidei cu Anglia.


Hagi l-a lăudat pe Florinel Coman, pe care îl cunoaşte de la 11 ani: "Îl ştiu pe Coman de la 11 ani, ştiu ce talent are, ce jucător este şi tot ce i se întâmplă, a avut un sezon incredibil, e normal. Îmi doresc să îl văd cât mai sus, pentru că merită, este un copil care munceşte şi îşi vede mereu de treaba lui, chiar dacă se vorbeşte urât despre el. E un copil talentat la fel ca noi care tragem până la capăt, el poate face diferenţa oricând. Întotdeauna trebui să aduci un plus fizic, mental, tactic şi cred că Coman la făcut pe toate astăzi".

Selecţionata României a reuşit o victorie de senzaţie în faţa echipei Angliei, cu scorul de 4-2 (0-0), vineri, pe Stadionul ''Dino Manuzzi'' din Cesena, în Grupa C a Campionatului European de fotbal Under-21 din Italia şi San Marino.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii