Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM nu l-au uitat pe Zoran Kurtes

ro

08 May, 2011 12:38 1238 Marime text

Zoran Kurtes a fost comemorat la Constanţa, ieri, când s-a împlinit un an de la tragica sa dispariţie. Tot ieri, echipa lui şi-a păstrat titlul de campioană naţională

Constanţa l-a comemorat ieri pe omul care a dus HCM în sezonul trecut către cea mai mare performanţă din istorie, calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Potrivit editiei on line cotidianului gsp.ro, zeci de suporteri, împreună cu reprezentanţii clubului şi ai DJST Constanţa au aprins câte o lumânare şi au ţinut un moment de reculegere în amintirea fostului antrenor Zoran Kurtes, decedat în urmă cu un an din cauza unui infarct miocardic, la doar 44 de ani.

"Nu te vom uita niciodată!", "Întotdeauna în inimile noastre" şi "R.I.P. Zoran Kurtes" au fost mesajele inscripţionate pe bannerele care au străjuit o fotografie imensă a tehnicianului sârb, amplasată pe faţada Sălii Sporturilor. "Zoran a fost un mare antrenor şi un mare sufletist. Vom veni în fiecare an să-l comemorăm, pentru că valorile Constanţei nu trebuie uitate niciodată", a spus liderul suporterilor, Sorin Mihăilescu. "Fiecare antrenament, fiecare moment petrecut în sală ne aminteşte de Zoran. A fost un an groaznic pentru jucători şi pentru toţi cei care l-au iubit", a adăugat interul sîrb Aleksander Adzic. "Pentru mine, Zoran trăieşte. Titlul cucerit de HCM în acest an reprezintă o strategie a sa de a fi campioni pe viaţă", a completat Elena Frîncu, director DJST.

sursa: http://www.gsp.ro/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii