Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:12 23 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Guvernul a aprobat organizarea Conferinţei Europene Interpol de Poliţia Română

ro

29 Jan, 2015 09:27 805 Marime text
Guvernul a aprobat organizarea de către Ministerul Afacerilor Interne şi Inspectoratul General al Poliţiei Române a celei de-a 43-a Conferinţe Regionale Europene INTERPOL, care se va desfăşura la Bucureşti, în perioada 19-21 mai 2015.
 
Conducerea INTERPOL a propus MAI organizarea acestui eveniment la București ca o recunoaștere a contribuției Poliției Române la întărirea cooperării operative la nivel continental și la combaterea  eficientă criminalității transnaționale, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.
 
Organizatorii trebuie să se sigure că reprezentanții țărilor invitate și observatorii vor obține, fără dificultate, viza de intrarea pe teritoriul României și vor beneficia de exceptarea de la taxele vamale a echipamentelor tehnice și științifice furnizate de organizație pentru desfășurarea conferinței.
 
În acest sens, este necesar ca România, stat gazdă, să încheie un Acord  privind imunitățile și privilegiile care vor fi acordate OIPC – INTERPOL și delegaților străini participanți la cea de-a 43-a Conferinţe Regionale Europene INTERPOL.

Ti-a placut articolul?

Comentarii