Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:02 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost angajat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, cu „indicativul“ 6256 la instanţă Iată cine sunt principalii suspecţi ai asasinării Larei Şaban

ro

29 May, 2012 17:30 938 Marime text

George Davidescu, prietenul fratelui Larei Şaban şi, totodată, principal suspect al asasinării acesteia, a intrat în rândul jandarmeriei constănţene în anul 2004, când a fost jandarm angajat pe bază de contract la Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Constanţa, ulterior, în anul 2007 intrând în corpul subofiţerilor. În 2008, George Davidescu a părăsit jandarmeria, dându-şi demisia. La aceste momente, el a fost prezentat judecătorilor Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă. Redăm în continuare ce spune oficial Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa referitor la acest caz:

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Saban Gilberto Ghiunal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat şi deosebit de grav, precum şi a inculpatului Davidescu George sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav.

Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 03.05.2012, în jurul orei 1730, inculpaţii au ucis-o pe victima S. L. (sora unuia dintre inculpaţi) cu scopul de o deposeda de o sumă mare de bani (aproximativ 80.000 euro), aflată în posesia ei, după care au ascuns cadavrul victimei“.

Dosarul în care se judecă propunerea de arestare pe numele lui Şaban şi al lui Davidescu a fost înregistrat la instanţă cu numărul 6256/118/2012, urmând ca propunerea să fie analizată de judecătorul Cornelia Dumitra, preşedintele Secţiei penale a instanţei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii