Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:34 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fiul generalului Crintea, fostul adjunct al generalului Zeca, va fi înmormântat, mâine, la Constanţa. El a murit, pe o plajă din Rhodos, în condiţii suspecte

ro

02 Sep, 2015 06:12 2527 Marime text


„Crintea Razvan Cosmin, soţ şi tată, fiu şi frate, prieten, coleg şi camarad vă aşteaptă să-l onorăm cum se cuvine miercuri, 02.09.2015 începand cu orele 14.00 la Capela Militară Sf. Împăraţi Constantin şi Elena – III, situată în incinta Comandamentului Brigăzii 9 Infanterie Mecanizată “ MĂRĂŞEŞTI” (Km. 4-5, Zona Doraly Mall ) şi să-l însoţim pe ultimul sau drum, joi, 03.09.2015, începând cu orele 12.00, către Cimitirul Central din Constanţa unde va fi înmormântat alături de mama lui! Dumnezeu să-l odihnească şi să aşeze sufletul lui în rândul oştilor sale!”


Aşa sună un anunţ postat pe pagina de Facebook a fratelui său aseară.

Reamintim că ofiţerul Cosmin – Răzvan Crintea, fiul generalului constănţean Sandu Crintea, a murit, în condiţii necunoscute, în timp ce se afla îmbarcat la bordul unui vas petrolier.
El era ofiţer în Marina Comercială şi se afla cu vasul în largul insulei Rodhos, din Grecia. Colegii lui au declarat că el nu ar fi răspuns la apelul de dimineaţă şi s-au dus să vadă ce s-a întâmplat. Se pare însă că el a fost găsit decedat, din motive rămase deocamdată necunoscute, pe o plajă.
Cosmin – Răzvan Crintea era căsătorit şi locuia în Constanţa. Din informaţiile obţinute până în acest moment,

Cosmin ar fi fost îmbarcat pe acel vas petrolier din luna martie şi ar fi urmat să revină acasă în noiembrie. Nu se ştie cum a ajuns pe acea plajă şi a murit. Cercetările sunt în plină desfăşurare, scria acum câteva zile Ziarul de Vrancea.
Tânărul a absolvit Academia Navală Mircea cel Bătran în anul 2003, specializarea navigaţie şi transport maritim şi a fost şef de promoţie. După aceea, a făcut masterat în management – marketing în transporturi, porturi, zone libere şi burse până în anul 2005.
Tatăl său, Sandu Crintea, a fost adjunctul generalului Constantin Zeca, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni ai armatei române de dinainte şi după Revoluţia din decembrie 1989.

În 2004, acesta a fost avansat general de brigadă şi trecut în rezervă din funcţia de locţitor al Comandamentului 9 Operaţional “Dobrogea”.
Generalul Sandu Crintea a candidat la o primărie din judeţul Vrancea. El a condus primăria vrânceană a Dumitreştiului, comuna sa natală de altfel, în perioada 2008 – 2012. 

sursa foto: facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii