Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EXCLUSIV STL.ro Un constănţean a câştigat MasterChef România!

ro

13 May, 2012 01:44 3503 Marime text

Aşa cum v-am promis vineri, STL.RO vă prezintă astăzi, în premieră şi în exclusivitate numele fericitului câştigător al show-ului culinar MASTERCHEF.

Potrivit stl.ro, peste 2.000 de români înscrişi, dintre care 150 admişi în faza preliminară, trei chefi profesionişti şi perfectionişti până în măduva oaselor, multe lacrimi, emoţii şi tăieturi, agonie şi extaz, bucurie şi tristeţe. Şi, nu în ultimul rând, un premiu colosal de 50.000 de euro.

Fiind vorba totuşi de un concurs, trebuia să existe şi un câştigător.

Reporterii STL.RO au aflat în premieră şi în exclusivitate numele lui. Este vorba despre Petru Buiuca, un tânăr de 23 de ani originar din Constanţa şi stabilit laBucureşti, unde lucrează ca office manager la firma1st Floor Architecture.

Citeşte mai departe pe stl.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adrian 05 Jun, 2012 19:27 E varza andreea, o fetita rasfatata de barbaul ei cu bani; o capricioasa. Felicitari Petr
  • DIANA 15 May, 2012 14:57 am o mare curiozitate.daca petru este cistigatorul,poate cineva sa ne spuna daca andreea mai traieste? este o tipa atit de ofticoasa ca o si vad plesnind de ciuda ca nu a cistigat ea.un sfat,daca il accepta-nu te mai lauda singura cit esti de talentata in bucatarie.muschiul tau de vita poate ca arata intradevar bine,dar in ceea ce priveste gustul.....lasa-i pe altii sa aprecieze.uite,vezi? de aceea nu ai cistigat tu! sic!