Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:32 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii de clasa a XI-a și a XII-a au piept astăzi proba obligatorie a profilului

ro

09 Mar, 2016 07:37 721 Marime text
 
Elevii din clasele a XI-a și a XII-a sunt așteptați să susțină astăzi proba obligatorie a profilului - Matematică sau Istorie - din cadrul simulării examenului de Bacalaureat. Mâine, exclusiv pentru elevii clasei a XII-a, va avea loc proba la alegere a profilului și specializării. Rezultatele la simularea Bacalaureatului vor fi comunicate elevilor în data de 18 martie.
 
Simularea are ca obiective familiarizarea elevilor din clasele terminale de liceu cu rigorile examenului pe care îl vor susține la finalul învățământului liceal, stabilirea nivelului real de pregătire atins, precum și optimizarea pregătirii.
 
"Notele obținute nu se trec în catalog. În situația excepțională în care se dorește acest lucru, elevul trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog. În urma analizei rezultatelor, inspectoratele școlare vor lua măsuri de monitorizare și control, dar și de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune", precizează , potrivit Ministerului Educației Naționale și Cercetării Științifice.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii