Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:53 19 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce trei oameni au murit, directorul unei instituţii constănţene închide telefonul presei Dayan Fetislam de la Direcţia Regională în Construcţii nu vrea să vorbească despre clădirea restaurantului Beirut

ro

06 Apr, 2014 11:33 2402 Marime text
Dayan Fetislam, directorul Direcţiei Regionale în Construcţii Sud-Est, a declarat, în această dimineaţă, că nu ştie nimic despre clădirea restaurantului Beirut din Constanţa, restaurant ars din temelii azi noapte, în urma unui incendiu în care şi-au pierdut viaţa trei persoane. Întrebat dacă anumite părţi din clădirea restaurantului funcţionau fără a fi avut autorizaţie de construcţie, Fetislam a răspuns „nu ştiu“.
Extrem de evaziv, directorul uneia dintre cele mai importante instituţii constănţene a declarat că „va fi efectuată o expertiză de către un expert“. Atât şi nimic mai mult! Cine exact va efectua expertiza, când anume va fi demarată aceasta, Fetislam nu a dorit să menţioneze.
Deranjat de întrebările ZIUA de Constanţa, Dayan Fetislam a recurs la cea mai comodă metodă: a închis telefonul. Asta în pofida faptului că vorbim despre un eveniment tragic, în care şi-au pierdut viaţa trei tinere.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dan 06 Apr, 2014 21:16 Ce vroiati ma sa zica?!
  • gica 06 Apr, 2014 16:47 sa il demita imediat pe asta. DEMITERE!