Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

După ce a fost revocat din funcție Marius Ursu a fost reinstalat la șefia ANCPI. Vezi averea acestuia

ro

23 Jun, 2014 22:40 3870 Marime text
Marius Ursu revine în fruntea Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, în calitate de director general. Actul de numire a fost semnat astăzi de premierul Victor Ponta, la trei luni după ce tot Ponta l-a revocat din funcție, scrie HotNews.

Decizia a fost luată la propunerea vicepremierului Liviu Dragnea. Până la revocare, Ursu a ocupat timp de doi ani această funcție. Până să ocupe acest post, Ursu a condus Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Timiș, beneficiind de sprijinul PSD.

Timp de trei luni, Ursu a fost înlocuit de către directorul general adjunct, Marcel Grigore.

Potrivit declarației de avere, Ursu deține mai multe terenuri în localitățile Timișoara, Dubova, Bala și Ghiroda. De asemenea, are două case de locuit și un apartement în Timișoara, dar și o casă de vacanță în Wartberg (Germania). La capitolul auto, șeful ANCPI se laudă cu un Range Rover și un Audi A 5. 

În 2013, anul fiscal anterior depunerii declarației de avere, Marius Ursu a câștigat în calitate de salariat al ANCPI salarii în sumă de 104.084 de lei. Iar soția sa, Camelia Alexandra Ursu, angajat al aceleiași instituții, a primit salarii în cuantum de 62.516 lei.

În secțiunea Documente, veți regăsi declarația de avere a lui Marius Ursu, publicată anul acesta.

Sursă foto: www.enational.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii