Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Dublă tragedie la Dunăreni - O minoră înjunghiată şi un tânăr găsit spânzurat

ro

23 Apr, 2014 08:54 3662 Marime text
În localitatea Dunăreni au fost descoperiţi, în această dimineaţă, doi tineri decedaţi. Cazul a fost sesizat prin apel la 112, în jurul orei 06.30. Din primele informaţii, o minoră de 17 ani a fost găsită înjunghiată, iar Costel Ţiripan, de 29 de ani, a fost descoperit spânzurat.
Potrivit unor surse, în acest moment la faţa locului se află poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa. 

UPDATE
 
Potrivit ProTV, cei doi au fost descoperiţi de tatăl tânărului. Acesta a declarat că bărbatul venise din Germania să petreacă Paştele cu iubita lui. Cei doi au petrecut perioada sărbătotilor pascale cu părinţii Mihaelei, minora de 17 ani. În seara premergătoare tragediei au mers la casa părintescă a lui Costel. Fata avea şi un copil de un an şi patru luni, dar acesta rămăsese la casa părinţilor săi. Vecinii susţin că nu au auzit scandal venind de la cei doi. Potrivit unor surse, tinerii erau împreună de şase luni. Fata a fost înjughiată de mai multe ori. Trupurile au fost duse la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar criminaliştii continuă cercetările în acest caz.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii