Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:56 17 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Constantin Adăscăliței nu renunță la Parlament

ro

01 Feb, 2016 18:46 649 Marime text
Deputatul Constantin Adăscăliței a anunțat, astăzi, Biroul permanent al Camerei Deputaților că își retrage demisia din funcția de deputat.
 
Deputatul PSD își depusese cererea de demisie din Parlament în 15 decembrie 2015, cu specificația că aceasta devine efectivă începând cu data de 1 februarie 2016.
 
"Urmare a abuzurilor repetate efectuate de Agenția Națională pentru Integritate, ce duce în eroare Biroul permanent al Camerei Deputaților, precum și a presiunilor exercitate asupra mea, îmi depun demisia din funcția de deputat începând cu data de 1 februarie. Menționez că acest abuzuri se referă la invocarea în mod abuziv a faptului că raportul ANI a rămas definitiv prin decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție de pe 23.03.2015, deși acesta rămăsese definitiv prin hotărârea Curții de Apel Iași, la 4 octombrie 2012, și pus în executare la Consiliul Județean Iași la acea vreme. Se cere aplicarea unei sancțiuni de două ori pentru aceeași faptă", a scris Adăscăliței în demisia sa.
 
Cererea de retragere a demisiei se afla pe ordinea de zi de astăzi a Biroului permanent al Camerei.sursa foto: radioiasi.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii