Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:16 18 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă evenimentele „Cunoaşte-ţi comunitatea!” Copiii din Pecineaga au primit daruri de Moş Nicolae

ro

08 Dec, 2014 15:33 1526 Marime text
Potrivit unui comunicat PNL Constanţa, Tineretul Naţional Liberal (TNL) a continuat evenimentul „Cunoaște-ţi comunitatea!” și de Sf. Nicolae, astfel 100 de copii din comuna Pecineaga au primit daruri de Moş Nicolae, prin sprjinul organizaţiei liberale din Pecineaga şi al invitaților săi, TNL Constanța şi TNL Mangalia.

Pe lângă jucării și dulciuri, copiii au avut ocazia să se joace, să deseneze şi să picteze cu tinerii liberali, se menţionează în comunicat. În urma evenimentului, Constantin Mardare, liderul tinerilor liberali din Pecineaga, a mulţumit tuturor pentru sprijin şi pentru eforturile depuse: „Țin să mulțumesc organizației TNL Pecineaga pentru efort, avem nişte tineri foarte dedicaţi şi inimoşi la noi în comună, dar şi președinţilor TNL Constanţa şi TNL Mangalia, Bogdan Bola şi Lucian Nichita, care ne-au sprijinit imediat inițiativa”, a declarat Mardare. De asemenea, tânărul liberal şi-a exprimat dorinţa de a realiza cât mai multe evenimente care să vină în ajutorul celor mai puţin norocoşi.

În cadrul acestei acţiuni umanitare, două surori orfane, crescute de fratele lor mai mare, au primit un calculator necesar pentru lecții, în timp ce alte două familii de muncitori au primit o mașină de spălat, respectiv un frigider.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • roddikk 09 Dec, 2014 03:05 Domnul presedinte de la tineretul din Pecineaga ar fi trebuit sa le multumeasca si celorlalti..oamenii de afaceri care au venit in sprijinul si la invitatia unui membru liberal si care au oferit cadouri acestor copilasi..dar cred ca nici macar nu a stiut domnul presedinte de prezenta acestor oameni,odata ce nici atunci nu le.a adresat macar un cuvant:))))