Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii, invitaţi la comedia „Să ne răzbunăm, iubito!”

ro

11 Nov, 2016 11:27 2871 Marime text
Luni, 14 noiembrie, de la ora 18.00, cu prilejul sărbătoririi Zilei Dobrogei, Teatrul de Stat Constanţa (TSC) îşi invită publicul la o reprezentaţie, cu inrarea liberă, a piesei „Să ne răzbunăm, iubito!”, comedie care este jucată cu succes încă din anul 2009.

Spectacolul de luni are în prim plan un cuplu de actori binecunoscut constănţenilor - Maria Lupu (Vasilescu) şi Mihai Sorin Vasilescu, iar alături de ei vor urca pe scenă Remus Archip, Dan Cojocaru, Liliana Bărăscu / Laura Iordan, Mirela Pană, Adrian Dumitrescu şi Cosmin Mihale.

Piesa, ce are ca punct de plecare vodevilul celebrului dramaturg francez Georges Feydeau, este o comedie cu multe răsturnări de situaţie, în care adulterul, pasiunea, minciunile, legăturile dintre personaje, surprizele, replicile de un umor spumos captivează spectatorii şi, mai ales, îi distrează copios.

Regia îi aparţine Feliciei Dalu, iar scenografia, lui Mihai Pastramagiu. Spectacolul are o durată de circa două ore şi jumătate, cu pauză (atenţie, nu începe la ora 19, ca de obicei, ci la ora 18).
 
 
 

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii