Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Nuntaşi care tulburau liniștea locatarilor şi îngreunau traficul, amendaţi de poliţiştii locali

ro

24 Aug, 2018 10:44 6000 Marime text
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au sancționat contravențional joi, 23 august, un bărbat în vârsta de 26 de ani din municipiul Constanța și care era responsabil de organizarea unui eveniment ce era în desfășurare la o locație situată la intersecția Str.Semănătorului/ Str. Câmpului.

La nuntă participau numeroase persoane care tulburau liniștea locatarilor din zonă prin utilizarea unor instrumente muzicale și îngreunau traficul rutier din perimetrul respectiv.  


În acest caz organizatorului petrecerii i s-a aplicat o amendă de 300 de lei, iar zona afectată a fost eliberată și igienizată de către petrecăreți.

Tot, miercuri, lucrătorii instituției Direcției Generale Poliția Locală au amendat contavenționat cu suma de 1000 lei un locuitor din cartierul constănțean Medeea. Acesta a fost surprins în timp ce făcea grătar pe trotuarul aferent unui imobil de pe strada Cumpenei, încălcându-se astfel prevederile Legii nr.54/2012, privind desfășurarea activităților de picnic.

"Facem menţiunea că numai ieri, pe raza muninipiului Constanța, politiștii Direcției Generale Poliția Locală Constanța au aplicat 262 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 74.860 lei, majoritatea fiind pentru incalcarea Legii nr,61/1991 rep. privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice și  a H.C.L nr.184/2013 privind  îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța", precizează DGPL Constanţa.

Sursă foto: DGPL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii