Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinţa anului în România Adevăratul Lup de pe Wall Street vine în ţara noastră

ro

31 Jul, 2014 10:50 1788 Marime text
Jordan Belfort, personajul real interpretat de actorul Leonardo di Caprio în filmul nominalizat la Oscar, „Lupul de pe Wall Street”, vine pentru prima dată în România, în data de 18 noiembrie 2014, pentru a susține o conferință, organizată de Extreme Training, în cadrul căreia va dezvălui secretele din spatele succesului său în afaceri, printr-un concept inovator pe care l-a numit „Straight Line Persuasion”.
 
Cei prezenți la conferința organizată la Rin Grand Hotel (Sala Bucureşti), vor avea ocazia să deprindă tehnicile care l-au ajutat pe Jordan Belfort, în anii 1990, să câştige un milion de dolari pe săptămână, transformându-l în „Lupul de pe Wall Street”. Participanţii vor învăţa cele zece trucuri esenţiale pentru creşterea puterii de convingere. Totodată, vor afla şi cum pot utiliza aceste tehnici pentru a se feri de eşecurile cauzate de abordările necorespunzătoare.
 
În prezent, „Lupul de pe Wall Street” este speaker şi trainer şi îşi dedică timpul pentru a-i învăţa şi pe alții cum să fie persuasivi, cum să vândă mai mult, cum pot obţine mai mult de la viaţă şi cum pot face ceea ce a făcut el în anii de glorie, dar într-un mod etic. Întrebat de organizatori care este cel mai de preţ lucru pe care îl are în afaceri şi în viață, Jordan Belfort a răspuns: „Persuasiunea, adică abilitatea de a-ţi vinde eficient produsul sau serviciul, de a încheia afacerea, atât în business, cât şi în viaţa personală, de a ieşi în evidență, de a fi văzut, de a-ți susține cauza… şi făcând toate acestea, să-ți creezi cel mai măreţ destin posibil”. Referitor la dezamăgirile oamenilor şi la modul în care aceştia se plâng mereu că nu pot reuşi, maestrul Jordan Beltfort este la fel de tranşant: „Singurul lucru care stă între tine şi obiectivul tău este povestea de doi lei pe care ți-o tot repeți continuu în minte despre cum tu nu poți reuși”.
 
Înscrierile la conferință se pot face pe site-ul www.traininguri.ro/bilete-conferinta-lupul-de-pe-wall-street, iar până la data de 31 iulie, cei ce vor achiziționa biletul Business Gold vor plăti acelaşi preţ cât al unui bilet Gold. Cei prezenţi vor avea incluse în bilet, pe lângă accesul la conferință, o mapă a evenimentului şi traducere simultană. Biletele pot fi plătite în două rate, prima de 30% în termen de şapte zile, iar diferenţa de 70% în termen de maxim 30 de zile de la primirea facturii.
 
„Este extraordinar că am reușit să-l aducem pe marele Jordan Beltfort la Bucureşti. Este una dintre cele mai importante conferinţe de acest gen din ultimii ani şi vom avea ocazia să aflăm direct de la sursă tehnicile şi metodele care ne-ar putea ajuta să avem succes în afaceri şi chiar în viaţa personală. Totodată, ne bucurăm că românii sunt foarte interesați de acest eveniment, cele mai scumpe bilete s-au epuizat în doar două zile, iar cine dorește să mai prindă un loc la conferința anului din România, trebuie să se grăbească”, declară Marian Rujoiu, organizatorul evenimentului şi manager Extreme Training.

Extreme Training este o companie de training fondată în 2005 şi care şi-a asumat misiunea de a-şi sprijini clienţii pentru a obţine rezultate remarcabile, oferindu-le acestora (atât clienților corporate cât și persoanelor private) o gamă largă de servicii de formare profesională sau consultanţă: de la leadership şi management, până la negociere, vânzări, project management, comunicare, resurse umane, public speaking sau time management. În 2013, Extreme Training a organizat conferinţa Leadership: The Power of Emotional Intelligence, avându-l ca invitat pe celebrul Dr. Daniel Goleman, numit părintele inteligenţei emoţionale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii