Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:22 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va fi noul preşedinte? Alegeri în cadrul Biroului Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Constanța

ro

14 Nov, 2016 17:22 1507 Marime text
Potrivit președintelui interimar al Consiliului Județean al Elevilor Constanța, Lazăr Gabriel, în perioada lunii noiembrie vor avea loc alegeri în cadrul Biroului Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Constanța. Posturile disponibile sunt: Președinte, Vicepreședinte și Secretar.

Conform Art. 17 din Metodologia de Alegeri,  la alegerile pentru funcția de președinte CJE pot candida președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor, un elev delegat către Adunarea generală a Consiliului Școlar al Elevilor sau o persoană care a ocupat o funcție în Biroul Executiv în mandatul precedent.

La alegerile pentru funcția de vicepreședinte CJE pot candida președinții și vicepreședinții Consiliilor Școlare ale Elevilor și un elev delegat către Adunarea generală a Consiliului Școlar al Elevilor.

La alegerile pentru funcția de secretar CJE pot candida președinții și secretarii Consiliilor Școlare ale Elevilor și un elev delegat către Adunarea generală a Consiliului Școlar al Elevilor.  Adunarea generală a Consiliului Școlar al Elevilor poate delega un singur elev pentru una din toate funcțiile din cadrul Biroului Executiv al CJE.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii