Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cernavodă Tort în formă de mănuși de luptător pentru George Cadiu. „Cel mai bun tătic din lume!“ (galerie foto)

ro

11 Nov, 2021 00:00 2818 Marime text

 
  • George Cadiu a fost sărbătorit cu ocazia zilei sale de naștere.
 
Eveniment special în viața luptătorului George Cadiu, care se ocupă la Cernavodă de pregătirea sportivilor la sporturi de contact. A fost ziua de naștere a antrenorului, iar pe lângă urările de rigoare, acesta s-a bucurat și de un cadou special din partea familiei.
 
George Cadiu a împlinit 39 de ani, iar membrii familiei sale i-au oferit un tort special, în forma unei perechi de mânuși de luptător, de culoare roșie, cu numărul „39“, urarea „La Mulți Ani!“ și mesajul „Pentru cel mai bun tătic din lume!“. „Mulțumesc frumos tuturor pentru urări și gândurile frumoase. Vă mulțumesc pentru cadourile frumoase. Vă iubesc!“, a răspuns George Cadiu.
 
Campion european militar la Kung-Fu, în 2014, la Sofia, Cadiu a evoluat și în gale profesioniste, una dintre acestea fiind, în 2015, Cupa Atomic, eveniment organizat la Cernavodă de Federaţiei Române de Freestyle - Kickboxing, în colaborare cu CS Columna Constanţa şi cu Atomic Power Gym Cernavodă. La categoria -80 kg (gold event) a turneului profesionist, George Cadiu l-a întâlnir pe Ionuț Hrişcă (Sabaki Topoloveni). „Cupa Atomic a fost foarte reuşită şi vorbesc în primul rând din punctul de vedere al spectatorului cernavodean. Cele câteva sute de oameni, care au umplut sala, au apreciat meciurile, foarte frumoase. Întrecerea a prins neaşteptat de bine la public. Cei care au venit s-au simţit ca la marile gale din România“, a spus atunci George Cadiu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (George Cadiu)
 
Citește și:
 
168 de luptători se înfruntă astăzi, la Cernavodă
Cupa Atomic anunţă un show incendiar (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii