Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:45 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societăţi din Constanţa au fost admise în noua etapă a programului Rabla (documente)

ro

16 Sep, 2014 10:16 1498 Marime text
Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat recent listele persoanelor juridice și a instituțiilor publice acceptate și respinse în program, iar solicitanții admiși în program se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto avizați în Programul "Rabla 2014''.

Din Constanţa au fost acceptate următoarele cereri:  SC Top Oil Inter SRL pentru un autoturism şi suma de 6.500 de lei, Danubius Travel SRL pentru două autoturisme, fiindu-i aprobată suma de 13.000 de lei şi Tonis Trade SRL pentru un autoturism şi suma aferentă de 6.500 de lei.

De asemenea, SC Stelcati SRL a reuşit după contestaţii să se califice, fiindu-i aprobată cererea pentru o maşină şi suma aferentă de 6.500 de lei.

În schimb, au fost respinse contestaţiile societăţilor Sorena SA şi United Shippingagency SRL şi cea a Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană.

Solicitanții respinși pot depune un nou dosar de acceptare, la sediul Administrației Fondului pentru Mediu, până la data de 30 septembrie 2014.

Vezi listele persoanelor juridice și a instituțiilor publice acceptate și respinse în program în secţiunea Documente de mai sus.

Peste 170 de maşini pot fi achiziţionateÎn această nouă etapă a Programului ''Rabla 2014'', persoanele juridice și instituțiile publice pot achiziționa 174 de mașini, după ce reprezentanții Administrației Fondului pentru Mediu au acceptat 108 dosare depuse în acest sens.

În total în această etapă au fost analizate 278 de dosare depuse de persoane juridice și instituții publice, din care 170 au fost respinse.

.

Ti-a placut articolul?

Comentarii