Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:58 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Chelu nu renunţă la controlul Argus Constanţa "Eu plec de aici numai cu cătuşele la mâini"

ro

15 Sep, 2011 07:40 2083 Marime text

Omul de afaceri Cătălin Chelu spune că cei doi reprezentanţi ai Consiliului de Administraţie din cadrul Argus Constanţa care au rămas după demisia preşedintelui şi a altor doi membrii de conducere nu ar fi avut voie să se întrunească pentru a luat decizii privind limitarea drepturilor de vot ale acţionarilor din AGA care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, întrucât nu se întrunea cvorumul necesar.

Potrivit zf.ro, Cătălin Chelu şi SIF Oltenia sunt principalii acţionari ai producătorului de uleiuri şi îşi dispută de mai multe luni controlul asupra Argus Constanţa.

"Un consiliu format din doi oameni au ţinut adunarea de consiliu de administraţie şi se laudă că respectă legea. Dacă n-ai cvorum n-ai voie să iei decizii, cel mult să convoci AGA. Este un abuz", spune Cătălin Chelu.

Dan Voiculescu şi Constantin Radu, reprezentanţii SIF Oltenia în Consiliul de Administraţie al Argus, au fost singurii prezenţi la şedinţa consiliului care a decis să limiteze drepturile de vot ale lui Cătălin Chelu şi a firmelor care acţionează concertat cu acesta la nivelul de 33%, aşa cum dispunea o ordonanţă emisă recent de CNVM. Citeşte mai departe pe http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/catalin-chelu-nu-renunta-la-lupta-pentru-controlul-argus-constanta-eu-plec-de-aici-numai-cu-catusele-la-maini-8749930

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii