Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 19 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Asigurări de Sănătate Constanţa despre convenţia de înlocuire în asistenţa medicală primară

ro

08 Apr, 2013 11:10 1896 Marime text

Casa de Asigurări de Sănătate Constanţa informează asiguraţii şi medicii de familie despre convenţia de înlocuire în asistenţa medicală primară, între reprezentantul legal al cabinetului medical şi medicul înlocuitor.

Medicul de familie, depune la Casa de Asigurari de Sănătate  Anexa 4 din Normele metodologice de aplicare a Contractului- cadru privind condiţiile acordării asistenţei medicale în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate, atunci când este în concediu de odihnă sau are nevoie să fie înlocuit pe perioada absenţei de la cabinetul medical. Obiectul convenţiei îl constituie preluarea activităţii medicale a medicului de familie pe perioada absenţei, de către medicul înlocuitor.


Serviciile medicale se acordă în cabinetul medical al medicului înlocuit sau în cabinetul medical al medicului înlocuitor, acest lucru stipulat în
convenţia de înlocuire, la locul de desfăşurare a activităţii. Asiguraţii sunt informaţi de sediul medicului înlocuitor şi programul acestuia pe perioada absenţei de la cabinet. Obligaţiile medicului înlocuitor  sunt cele prevazute în contractul încheiat între medicul de familie înlocuit şi casa de asigurări de sănătate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii