Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care este părerea constănţenilor despre noile autobuze intrate în circulație

ro

09 Jan, 2019 08:23 2608 Marime text
Primăria Municipiului Constanța informează că a intrat în circulație primul lot al noilor autobuze, care vor asigura servicii de transport civilizate, la standarde europene.

Potrivit Primăriei Constanța, acestea vor circula pe toate liniile de pe raza municipiului Constanța, astfel încât toți constănțenii să se bucure de confort.

Conform graficului de livrări, până la jumătatea anului 2019, pe măsură ce autobuzele vor fi recepţionate, vor fi introduse în circulaţie.

Iată care sunt părerile constănţenilor despre noile autobuze:

”Sunt foarte bune, foarte frumoase, elegante. Nu știu cum le vom păstra.”

”E ceva interesant. Întrebarea mea e cât va ține curat, civilizat, fără să scrie, să mâzgălească, să rupă. Civilizație! Ne trebuie puțină civilizație.”
”Important este să le păstrăm .”

Autobuzele vor circula pe toate liniile de pe raza municipiului Constanța, astfel încât toți constănțenii să se bucure de confort.

”Suntem parcă mai civilizați. Începem încet să fim mai civilizați, că dacă noi nu suntem și începem să mâzgălim, păcat de ceea ce se face.”

Polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța acționează zilnic pentru asigurarea și menținerea unui climat de normalitate în mijloacele de transport public, informeaza pagina de Facebook a Primăriei Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Prince Serghei 02 Feb, 2019 12:58 ca parere despre aceste autobuze ciudata nu am parere deloc buna sunt foarte suparat si manios pe cacaturile astea ordinare de ozn-uri gri japonez sper ca pampalau ala de Primar sa judece limpede ca magariile sale japoneze autobuze extraterestre spatiale Isuzu City-Port sa fie desfintate din circulatie si interzise in Constanta altele sa fie interzise ca nu sunt iubite de populatia din Constanta