Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Borbely Voi schimba conducerea Agenţiei de Protecţie a Mediului probabil luni

ro

27 Aug, 2011 11:40 1066 Marime text

Ministrul Mediului, Borbely Laszlo, a declarat, vineri, la Târgu Mureş, că va schimba conducerea Agenţiei de Protecţie a Mediului "probabil luni" şi că deja s-a gândit la persoana care ar putea să îl înlocuiască pe actualul şef. Borbely a afirmat că este posibil ca România să fie suspendată, luni, de la tranzacţionarea certificatelor de emisii de carbon, din cauza unor deficienţe legate de ANPM şi că va lua în acest caz "măsuri administrative".

"Voi face modificări în structura conducerii ANPM. Conducerea va fi schimbată, probabil, luni", a spus Borbely, citat de http://www.mediafax.ro/, care a adăugat că s-a gândit deja la persoana care ar putea să îl înlocuiască pe actualul şef al ANPM, Nagy Iosif.

Întrebat dacă intenţionează să îl schimbe pe Nagy Iosif şi dacă România va evita suspendarea tranzacţiilor cu certificate verzi, Borbely a răspuns afirmativ.

"Aşteptăm până luni, dar au fost unele probleme şi probabil nu-mi voi schimba decizia. Probabil schimbarea o voi face luni", a conchis acesta, potrivit http://www.mediafax.ro/.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii