Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:25 24 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biblioteca Municipală Medgidia, filiala Nord, a primit noi premii

ro

15 Apr, 2016 12:29 869 Marime text
 
Biblioteca Municipală Medgidia nu mai este de mult timp doar un spațiu destinat cărților. Oamenii, în strânsa lor legătură cu cartea în calea dezvoltarii personale, sunt acum principalul punct de interes pentru bibliotecile din Medgidia. Astfel, filala Nord a bibliotecii a mai primit încă două premii, în lungul șir de recunoaștere publică a meritelor coordonatorilor.
 
Biblioteca Municipală Medgidia, filiala Nord a primit premiul pentru „Cea mai bună campanie” și încă un premiu la categoria Primul Click, în cadrul programului național „Hai pe net 2016”. Fundația EOS România, inițiatoarea campaniei, a oferit premii pentru cei mai activi parteneri, cei alături de care au făcut încă un pas pentru ca România să fie mai aproape de societatea informațională și oportunitățile acesteia. Pe lângă recunoașterea meritelor, biblioteca a primit și o imprimantă multifuncțională și o tabletă, care sigur vor fi de folos în viitor, pentru toți beneficiarii campaniei de la Medgidia.
           
Campania „Hai pe net 2016” a adus la Medgidia oportunități pentru cetățeni din toate categoriile de vârstă. Elevii și-au putut testa cunoștințele digitale și au învățat despre pericolele care se pot ascunde pe internet, iar cei care se află în căutarea unui loc de muncă au învățat despre importanța însușirii unor minime cunoștințe digitale care îi pot ajuta atât în găsirea unui loc de muncă, cât și după angajare. Și seniorii au fost implicați în program, aceștia învățând cum să navigheze pe internet, să folosească rețelele de socializare sau Skype-ul, pentru a lua mai ușor legătura cu familia.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii