Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul suspectat că şi-a aruncat tatăl de la balcon, dat în urmărire naţională şi în consemn de frontieră (galerie foto)

ro

24 Feb, 2018 16:51 1395 Marime text
Polițiștii nemțeni caută un bărbat de 30 de ani, din municipiul Roman, bănuit de comiterea unei infracțiuni cu privire la viața și  integritatea corporală a unei persoane, în după - amiaza zilei de 23 februarie a.c.

Mai exact suspectul şi-a aruncat tatăl de la etajul al treilea al blocului în care locuieşte. Incidentul a fost surprins de un vecin de la un bloc din apropiere. 
 
Din fericire, victima a suferit leziuni minore și este în afara oricărui pericol.
 
Din momentul confirmării faptei și a preluării anchetei de către procurorul criminalist, mai multe echipaje de poliție au fost mobilizate pentru depistarea celui în cauză, care se sustrage urmării penale.
 
Bărbatul se numește VÂRGOLICI  CĂLIN  CĂTĂLIN, în vârstă de 30 de ani, din municipiul Roman, iar semnalmentele acestuia au fost diseminate către toți polițiștii fiind efectuate activități de căutare la nivelul județului Neamț.
 
Semnalmente: înălțime 1,80m, circa 85 kg, constituție atletică, nebărbierit, fața avală, ochi căprui, păr negru, vorbirea normala.
 
Ultima dată a fost văzut îmbrăcat cu o geacă de piele neagră și pantaloni negri.
 
Bărbatul este dat în urmărire națională și în consemn la frontieră.
 
Orice persoană care poate oferi informații despre cel în cauză, este rugată să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiata unitate de poliție.

Sursa foto: IPJ Neamţ

Citeşte şi: 

Numai în România poți vedea așa ceva. Imagini șocante Un bărbat a fost împins de la balcon de o rudă. Care a fost șansa lui (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii