Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat urmărit național și internațional, depistat de polițiști

ro

09 Jan, 2019 14:40 1019 Marime text
La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din Cluj au depistat un bărbat, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, pe o stradă din localitate, iar în urma controlului corporal și al bagajelor au descoperit, în rucsacul pe care bărbatul îl avea asupra lui, o pontoarcă, folii de aluminiu și mai multe unelte și bunuri susceptibile a fi folosite la pătrunderea, prin efracție, în locuințe.
 
Pe numele persoanei în cauză erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, aceasta fiind condamnată la 2 ani, 6 luni și 934 zile de închisoare pentru furt calificat și 1 an și 934 zile de închisoare, pentru furt. Mandatele au fost emise în anii 2017, respectiv 2018, de judecătoriile din Dej, respectiv Cluj-Napoca.
 
De asemenea, bărbatul este cercetat, în prezent, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, în formă continuată, după ce, în luna decembrie a anului trecut, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuințe de pe o stradă, din Cluj-Napoca, cu scopul de a sustrage bunuri.
 
Bărbatul a fost introdus de polițiști în Penitenciarul Gherla.

Sursa foto: Poliţia Română
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii