Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bacșiș impozitat de la 1 iunie

ro

29 May, 2015 21:02 2526 Marime text
 
Bacșisul va fi impozitat din 1 iunie, după cum se menționează într-un act normativ care modifică Normele de aplicare a Codului fiscal și care va intra în vigoare la această dată. 

Potrivit actului normativ, la punctul 23, dupa alineatul (2) se introduce un nou alineat, alineatul (2^1), cu urmatorul cuprins: „(2^1) Bacsisul definit la art. 2^2 alin. (1) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 28/1999 privind obligatia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, care ramane la dispozitia operatorului economic, respectiv nu se distribuie salariatilor, este supus cotei standard de TVA de 24%, in cazul operatorilor economici inregistrati in scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal. Taxa se determina prin aplicarea procedeului sutei marite”.Textul integral al Hotărârii poate fi citit în articolul: AU FOST PUBLICATE ÎN MONITORUL OFICIAL. MODIFICĂRI CONTROVERSATE LA NORMELE DE APLICARE A CODULUI FISCAL


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • fara nume 12 Apr, 2018 00:12 De la 1 iunie nu mai primesc spaga. O refuz pentru ca este impozitata. Asa ii multumesc pe oamenii care au dat legea si daca nu ma insel eu... Muncesc ei cu mine!