Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenționare de călătorie în Canada. Se menţine starea de urgență pentru incendiile de pădure

ro

31 Aug, 2018 22:10 916 Marime text



Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Canada că, în conformitate cu datele comunicate de autoritățile locale, starea de urgență din provincia British Columbia, privind incendiile de pădure, a fost extinsă până la data de 12 septembrie 2018.

Se recomandă evitarea călătoriilor în ariile calamitate de aceste incendii. Informații actualizate despre evoluția incendiilor pot fi accesate la pagina dedicată https://www.facebook.com/BCForestFireInfo.

Cetățenii români, afectați de situația de atenționare, pot solicita asistență consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Vancouver: +16046330786 și +16046330763, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetățenii români care se confruntă cu o situație dificilă, specială, cu caracter de urgență au la dispoziție și telefonul de urgență al Consulatului General al României la Vancouver: +16043694704.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de internet https://vancouver.mae.ro, https://ottawa.mae.ro, https://montreal.mae.ro, www.mae.ro<http://www.mae.ro> și reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătoreşte în siguranţă<http://www.mae.ro/app_cs>” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie, precum și serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS îți poate salva viața!”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii