Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:45 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANI Adrian-Sorin Pătrașcu, adjunct șef Grup Nave Constanța, nu a putut justifica peste 58 mii de euro

ro

18 Feb, 2016 16:49 1019 Marime text
 
Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 244.372,94 Lei (aproximativ 58.341 euro), între averea dobândită si veniturile realizate împreună cu soția sa, în perioada 2009 – 2011, de către Adrian-Sorin Pătrașcu, adjunct șef Grup Nave Constanța în cadrul Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).
 
Având în vedere cele de mai sus, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Constanța, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate, în perioada 2009 - 2011, de către Adrian-Sorin împreună cu soția sa.
 
Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Pătrașcu Adrian-Sorin a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.
 
Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii