Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:47 20 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu îi dă replică lui Victor Ponta

ro

08 Sep, 2015 20:09 670 Marime text
 
Liderul PNL Alina Gorghiu a declarat că Victor Ponta încearcă să schimbe atenția de la marea lovitură pentru el și pentru PSD, referindu-se la arestarea lui Sorin Oprescu. Acest lucru l-a spus ca și  replică la scrisoarea deschisă a premierului adresată celor doi copreședinți liberali.
 
„Ar fi păcat să-i dăm această satisfacție. Nu trece ziua să nu găsească un adversar, mai mult sau mai puțin imaginar. În realitate eu știu un singur lucru: premierul este cel acuzat de procurori de evaziune fiscala și spălare de bani. Iar el arată cu degetul spre alții. Nu are niciun fel de credibilitate nici în fața mea, nici în fața telespectatorilor dvs. Cât despre alte instituții media private nu este în fișa postului meu să verific dacă au făcut sau nu evaziune sau din ce motive nu-și plătesc datoriile. Sunt instituții abilitate care ar trebui să se ocupe cu asta. ANAF-ul este cel care ar trebui să dea explicații, adică d-nul Ponta. Cum era fostul președinte Băsescu obsedat de Antena 3, așa este Ponta obsedat de Realitatea Media”, a declarat Alina Gorghiu într-o declarație transmisă de Agerpres.
 
Tot Alina Gorghiu subliniază faptul că toți cei care au datorii la stat trebuie să și le plătească.
 
„Nu protejez nicio televiziune, dar nici nu jignesc nicio televiziune. Dar îl întreb pe Ponta dacă marile companii de stat, pe care le gestionează dânsul, și-au plătit datoriile la stat: Compania Națională a Huilei, Complexul Energetic Hunedoara, Regia Autonomă de Transport București, Poșta Română? Nu l-am auzit să spună că este incapabil să recupereze 1,2 miliarde de euro ale primelor 10 companii datoare la stat! Oare știu cei care vă urmăresc că din cauză că Ponta nu recuperează aceste sume datorate nu se pot dubla salariile la doctori sau profesori?!
Sau d-nul Ponta este îngrijorat de faptul că sunt atâtea zeci de firme ale cetățenilor români care au intrat în faliment pentru că statul patronat de Ponta și gașca lui nu-și plătesc datoriile față de aceste firme? Că doar statul condus de Ponta este mai presus de orice firmă din România, el are voie să omoare mediul de afaceri din România. Concluzia este că premierul, inculpat pentru evaziune fiscală, este ultimul care să poată acuza pe cineva de acest lucru.
 
Înainte de a arunca cu piatra, are obligația să-și rezolve situația personală, care din păcate afectează imaginea României. Eu cred că d-nul Dragnea și PSD au multe de vorbit cu d-nul Ponta! Care îi bagă din scandal în scandal... Eu cred că le face un mare deserviciu celor din PSD atacând orice jurnalist care îi e ostil... orice tv care nu-l laudă”, a mai aspus copreședintele PNL, potrivit aceleiași surse. 
Sursa foto: paginadepolitica.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii