Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Află motivul incredibil pentru care un fost procuror șef a părăsit arestul la domiciliu

ro

22 May, 2014 21:54 1945 Marime text
Fostul şef al Parchetului Tribunalului Ialomiţa Cristian Hristescu (44 de ani) s-ar putea întoarce în pușcărie.

Astăzi, fostul procuror șef a fost prins de poliţişti încălcând obligaţiile arestului la domiciliu. El a fost surprins în parcarea unui hipermarket din Sectorul 3 al Capitalei, după ce trecuse pe la un hotel, însoţit de o femeie, scrie sursazilei.ro.

Potrivit unor surse judiciare citate de Sursa Zilei, Hristescu a anunţat Poliţia că trebuie să ajungă, astăzi, la Curtea de Apel Bucureşti. În urma sesizării, poliţiştii i-au conturat un traseu pe care să-l urmeze cu strictețe.

Însă Cristian Hristescu a ales cu totul alt drum, fiind prins de poliţişti în parcarea unui hipermarket din Sectorul 3, după ce, iniţial, trecuse pe la un hotel, unde a fost însoţit de o femeie.

Fostul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a fost lăsat de poliţişti să se întoarcă acasă, pe itinerariu stabilit. Însă, oamenii legii au întocmit un proces-verbal de depistare, care a fost trimis la Curtea de Apel Bucureşti. Magistraţii urmează să stabilească dacă măsura arestului la domiciliu va fi schimbată în arest preventiv, scrie Sursa Zilei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii