Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiuni ale oamenilor legii 110 persoane, sub control judiciar

ro

13 May, 2018 10:09 1052 Marime text
În ultima săptămână, la nivel naţional, a fost dispusă măsura arestului la domiciliu față de 27 de persoane, cea a controlului judiciar față de 110 persoane, iar a controlului judiciar pe cauţiune față de alte patru.
 
Polițiștii verifică persoanele față de care s-au dispus astfel de măsuri preventive cu privire la modul în care își respectă obligațiile.
          
În perioada 4 – 10 mai, la nivel naţional, au fost dispuse noi măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 141 persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.
 
Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 27 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, față de 110 persoane aflate sub control judiciar și față de 4 persoane aflate sub control judiciar pe cauţiune.
 
Poliţia Română verifică, periodic, modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii