Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Accident rutier grav pe Autostrada Pitești-București. O motocicletă și un autoturism implicate. Traficul este blocat pe ambele sensuri (galerie foto)

ro

01 May, 2018 18:56 15818 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii Piteşti - Bucureşti, la km 28, în zona localităţii Bolintin-Vale, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate o motocicletă şi un autoturism.

Traficul este întrerupt atât pe sensul către Piteşti, cât şi pe sensul către Capitală.

Potrivit primelor date, evenimentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane (dintre care una este inconştientă).

UPDATE: ora 19.50

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, circulaţia rutieră s-a reluat în condiţii normale pe ambele sensuri.

Din cauza unui accident grav în care au fost implicate un autoturism şi o motocicletă, traficul fusese întrerupt la km 28, în zona localităţii Bolintin Vale.

Din păcate, o persoană a decedat, iar alte două au suferit leziuni grave.

UPDATE: Oficial de la ISU Giurgiu 

În accidentul rutier de pe A1 km 31 sens spre București, au fost 3 persoane implicate.

”Intervine Detasamentul Bolintin Deal cu 1 ASAS si ambulanta SMURD, elicopterul SMURD si un echipaj SAJ. Dupa sosirea echipajelor noastre la locul interventiei s-a constatat ca este vorba despre un accident rutier produs intre un autoturism marca Mercedes si o motocicleta, in urma caruia au rezultat 3 victime (motociclistul, soferul turismului si un pasager). In ceea ce priveste starea victimelor, din nefericire, soferul autoturismului prezenta leziuni incompatibile cu viata (preluat de catre elicopterul SMURD, fiind constatat ulterior efectuarii manevrelor RCP, decesul victimei). Pasagerul dreapta a fost descarcerat si in acest moment este constient, fara fracturi, acuzand dureri la spate (preluat de catre SAJ), iar motociclistul este stabil, constient, comunicativ, cu fracturi la membrele superioare, preluat de SMURD Bolintin Deal.
Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers din cauza ruperii parapetilor in timpul coliziunii” - au transmis reprezentanții ISU Giurgiu




Sursa foto: Facebook/Info Trafic A1 București-Pitești și ISU Giurgiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii