Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident pe drumul Tulcea-Constanța Un inspector de la ARR a intrat cu maşina într-un cap de pod

ro

07 Jan, 2012 21:33 2901 Marime text

arr1.jpgEvenimentul rutier s-a petrecut sâmbătă după amiază, în jurul orei 17.00, pe drumul european 87 (Tulcea – Constanța), între intersecţia de la Cataloi şi Mihai Kogălniceanu. Din primele informaţii, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu mașina într-un cap de pod. Bărbatul care conducea maşina este singura victimă a accidentului rutier. La momentul de faţă un echipaj al Serviciului de Ambulanţă a preluat victima, urmând să o aducă la spitalul judeţean. „Este vorba despre un bărbat, stabil, în afara oricărui pericol, care urmează să fie adus la Spitalul de Urgenţă“, spune dr. Dumitru Vâlcu, director medical al SJA Tulcea.

UPDATE


Bărbatul implicat în accidentul de sâmbătă după amiază este Paul Cicârâc (57 de ani), inspector trafic în cadrul Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (direcţie subordonată ARR). 

http://www.adevarul.ro/locale/tulcea/Accident_pe_drumul_Claudia_Petraru_Constanta-_A_intrat_cu_masina_intr-un_cap_de_pod_0_623337865.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii