Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident mortal de muncă la Constanța. Un bărbat de 37 de ani a murit pe loc. Date despre firma la care era angajat

ro

02 May, 2018 17:32 5667 Marime text
Un accident de muncă mortal a avut la sfârșitul săptămânii trecute la Constanța. Potrivit ITM Constanța, în data de 27 aprilie 2018 ora 13.00 la SC CONSTDEVELOP SRL - ȘANTIER BLACK SEA, a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui lucrător.
 
Lucrătorul David Silviu, de 37 de ani, angajat ca muncitor necalificat a început descărcarea unor foi de tego din mașina de aprovizionare. În momentul în care lucrătorul a tras de prima foaie, celelalte foi au căzut peste victima care a murit în scurt timp.
 
Evenimentul se cercetează de către ITM Constanța, fiind desemnat un inspector de muncă pentru efectuarea cercetărilor.
 
În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate  vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.
 
Despre SC Constdevelop SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 2 mai 2018, societatea a fost înființată în anul 2017 și are sediul social în sat Ghindăreşti, comuna Ghindăreşti, Aleea Grădinilor nr. 858, județul Constanţa.
Societatea are capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, iar asociați sunt Elena Ștefan și Mihai Ștefan, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%. Cei doi sunt și administratorii firmei ce au ca domeniu de de activitate principal activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii