Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:26 22 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Emil Trandaş, unul dintre finanţiştii de marcă ai Constanţei

ro

22 Mar, 2012 21:07 2967 Marime text

lumanare.jpgEmil Trandaş, considerat unul dintre finanţiştii remarcabili ai Constanţei, s-a stins din viaţă. Trupul neînsufleţit al lui Trandaş se află depus la Casa Albastră.

Emil Trandaş va fi condus, mâine, pe ultimul drum.

Trandaş a fost contabil în cadrul Inspecţiei Ministerului de Finanţe, şef al Direcţiei de Finanţe a Regiunii Dobrogea, angajat al Băncii Naţionale Deobrogea. De asemenea, din 1963 până în 1996, atunci când s-a pensionat, Emil Trandaş a asigurat conducerea Direcţiei Generale de Aministrare şi Control Financiar de Stat.

Trandaş era, din 2007, cetăţean de onoare al municipiului Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • veronica 23 Mar, 2012 21:38 Domnul Emil Trandas, un om de valoare a orasului Constanta, cu o minte sclipitoare si un caracter aparte, distins şi plin de dragoste, dăruit semenilor lui şi familiei. Timpul nu va putea decât să-i încrusteze tot mai adânc numele şi amintirea în sufletele noastre.. Mulţumim tuturor rudelor, prietenilor, vecinilor, colegilor şi cunoştinţelor care, prin prezenţă şi flori, au fost alături de noi, la durerea pricinuită de pierdere celui care ne-a fost alaturi si ne ajutat. Mulţumim celor care il vor păstra în suflet şi il vor pomeni în rugăciunile lor. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul pe veci în Împărăţia Sa şi să-i dea linişte, iar îngerii să-i vegheze somnul de veci. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Nu te voi uita niciodata nasule
  • DOBRESCU EMIL 23 Mar, 2012 11:43 Pe lângă calitatea incontestabilă de "finanţist" de marcă, EMIL TRANDAŞ avea una foarte importantă, aceea de OM, ba mai mult, de OM EXTRAORDINAR. În această calitate, împreună cu soţia sa ELENA TRANDAŞ, el a fost alături de un număr de peste 30 de familii cărora le-au fost naşi de cununie şi le-au creştinat copiii. Mă număr printre aceştia, familia TRANDAŞ fiindu-mi atât naşi de botez, cât şi de cununie. NAŞULE, DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE!
  • eduard 22 Mar, 2012 23:01 Dumnezeu sa-l ierte !!!