Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:58 19 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Acest Parlament nu ne mai reprezintă" Miting împotriva imunităţii politice (galerie foto)

ro

27 Mar, 2015 18:13 1341 Marime text
Aproximativ 50 de persoane s-au strâns în faţa Prefecturii Constanţa la mitingul de protest împotriva imunităţii parlamentare.

Surpinzător, la miting majoritatea participanţilor au peste 50 de ani, spre deosebire de cei care au ieşit în stardă în luna noiembrie, ca să sprijine diaspora.

Protestatarii poartă pancarte pe care se poate citi "Ponta Ş-O VA lua marca DNA" sau "Peştele de la cap se împute şi de la coadă se curăţă".

De asemenea, protestatarii scandează "Ponta, nu uita, va veni şi vremea ta!".

Oamenii cer dizolvarea Parlamentului. Doamna Maria, una dintre protestatare a declarat reprezentantului cotidianului ZIUA de Constanţa prezent la eveniment că "acest Parlament nu ne mai reprezintă".

„Milităm pentru menţinerea imunităţii doar pentru declaraţii politice. Nu dorim folosirea ei că paravan pentru infractori! Astăzi, şi Dan Şova a rămas cu imunitate! Parlamentarii continuă să îşi bată joc de popor şi de justiţie, ignorând mesajul transmis în noiembrie de stradă. E timpul să le reamintim de ce am ieşit în noiembrie!”, este mesajul postat de unul dintre administratorii grupului pe pagina de Facebook creată ieri pentru acest protest.

Un cetăţean de origine americană, prezent la eveniment spune că ceea ce se întâmplă în Parlament la ora actuală nu este în regulă, iar copiii copiilor noştri ne vor sancţiona, peste generaţii, pentru pasivitate.

Printre protestatari se află şi nume cunoscute, printre care preşedintele ACIA, Andrei Popescu, preşedintele Asociaţiei M10 Constanţa, Mihai Petre, fostul primar, dr. Corneliu Neagoe şi Cătălin Anghel.

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ene vasile 27 Mar, 2015 19:33 asa trebuie s-a fie si ei sunt oameni de ce s-a se apere prin parlament de la fapte rele