Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:49 25 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fratele lui Radu Mazăre, despre decizia arestării „A fost o surpriză, dar suntem pregătiți psihic”

ro

02 Apr, 2015 22:05 1140 Marime text
 
Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a declarat, în această seară, că a fost o surpriză arestarea preventivă a edilului Constanței, având în vedere că prima instanță a decis anchetarea în libertate, însă a afirmat că atât el cât și restul familiei sunt pregătiți psihic.

„Am dus bagajele, gentuţa lui celebră. Am suplimentat gentuţa cu mai multe lucruri, haine, mâncare, periuţă de dinţi, săpun, două cărţi, ţigări, lucrurile de care ai nevoie la arest", a povestit Mihai Mazăre, potrivit B1 Tv.

Mihai Mazăre a precizat că mandatul de arestare preventivă a fost emis pentru Constanţa, dar că acest lucru se poate schimba.

„Mandatul este emis pentru arestul de aici, dar dacă procurorul sau instanţa decide altceva după aceea sau e nevoie de el să-l ducă la Bucureşti, atunci îl duc la Bucureşti", a mai afirmat Mihai Mazăre.

El a recunoscut că nu se aştepta ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să decidă arestarea preventivă a lui Radu Mazăre, având în vedere că prima instanţă l-a lăsat în libertate.

„A fost o surpriză pentru că este dintr-o extremă în cealaltă, adică la prima instanţă l-a pus în libertate fără nicio altă măsură şi acum ne-am trezit cu arest preventiv. Într-adevăr este o surpriză, e o chestie pe care nu ne-o putem explica, eu nu am nicio cădere să o explic, dar avocaţii aşteaptă şi ei motivarea să vadă ce urmează şi ce măsuri trebuie luate, se atacă în instanţă, cum, nu ştiu să vă spun mai multe. Asta e viaţa, ce să facem", a spus Mihai Mazăre.


Sursa: B1 Tv

Ti-a placut articolul?

Comentarii