Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Pagube imense A explodat o butelie la Hanul Grecilor, lângă Măcin. Un adolescent a ajuns la spital (galerie foto+video)

ro

16 Feb, 2017 12:03 58300 Marime text


Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Tulcea anunță faptul că un echipaj din cadrul Secției de Pompieri Măcin a fost solicitat, în urmă cu scurt timp, la Hanul Grecilor ca să intervină pentru stingerea unui incendiu care a fost generat în urma unei explozii a unei butelii din bucătărie.

O persoană care se afla în bucătărie a suferit arsuri și s-a deplasat cu o mașină personală către Spitalul Măcin.

Conform ISU Tulcea, alte persoane nu sunt în pericol.

UPDATE 3, ora 17.42

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului ar fi o explozie produsă în bucătăria restaurantului de la o butelie, conform ISU Tulcea. În urma incendiului, care s-a manifestat generalizat, a ars clădirea restaurantului în totalitate.

De asemenea, au mai ars mobilierul aflat pe terasa acestuia, precum şi cel care se afla în salonul în care se organizau diferite evenimente festive. Au mai fost degradate şi diverse obiecte electronice şi electrocasnice.
 
Intervenția pompierilor a durat aproximativ cinci ore.
 

UPDATE 2, ora 13.25

Persoana care s-a deplasat cu maşina personală la Spitalul Măcin este un adolescent, în vârstă de 19 ani, care a suferit o arsură la nivelul frunţii. Ulterior, acesta a fost preluat şi transportat cu o ambulanţă din oraşul Măcin la Spitalul Judeţean Brăila.
 
În altă ordine de idei, pentru stingerea incendiului s-au mai deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea.

UPDATE 1, ora 12.49

În aceste momente, se intervine pentru stingerea incendiului cu patru autospeciale.

Sursa foto: Facebook + ISU Tulcea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mickela 17 Feb, 2017 13:24 A ars?....au de castigat..nu cred ca sa produs singur