Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:03 25 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

500.000 lei vor fi investiți în asfaltarea străzilor din Medgidia

ro

15 Sep, 2015 13:19 769 Marime text
 
Ieri, consiliul local Medgidia s-a reunit în ședință extraordinară pentru a pune în discuție trei proiecte de hotărâre.
 
Proiectele de hotărâre de pe ordinea de zi au vizat rectificarea bugetului local și a bugetului SC Apollo Ecoterm SRL, precum și numirea reprezentanților consiliului local în comisiile de administrație și în comisiile de evaluare și asigurarea calității, ale unităților de învățământ din Medgidia.
 
Primul punct de pe ordinea de zi s-a aprobat, și viza rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli.
 
Rectificarea a venit în urma alocării municipiului Medgidia sumei de 500.000 lei pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale, de către Consiliul Județean Constanța. Astfel, suma va fi folosită pentru asfaltarea străzilor din Medgidia.
          
La cel de-al doilea proiect de hotărâre s-a votat rectificarea bugetului S.C. Apollo Ecoterm S.R.L., pentru a include în buget suma de 500.000 lei. Mai exact, fondurile pentru asfaltare au trecut în bugetul societății administrate de municipalitate, care va realiza lucrările de asfaltare.
 
Punctul trei de pe ordinea de zi a vizat numirea reprezentanților Consiliului Local în Comisiile de Administrație și în Comisiile de evaluare și asigurarea calității, ale unităților de învățământ din Medgidia.
Astfel, consiliile de administrație sunt formate din 13 membri, dintre care șase cadre didactice, un reprezentant al primarului, trei reprezentanți ai consiliului local și trei reprezentanți ai părinților.
          
În cadrul ședinței extraordinare, au fost aprobate toate proiectele de hotărâre.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii