Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:06 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Lupta pentru Atlantida" de Andy McDermott

ro

25 Oct, 2010 14:33 2474 Marime text

untitled.jpgBestseller international tradus în 27 de limbi

O civilizatie pierduta...

Cautarea tarâmului legendar al Atlantidei a dominat multe spirite de-a lungul timpului si nimeni nu stie asta mai bine decât Nina Wilde: obsesia Atlandidei a devorat viata parintilor ei, iar acum pune stapânire si pe ea.
O cautare periculoasa...

Dupa ani de cercetare, Nina ajunge sa creada ca stie unde se afla continentul pierdut. Iar când miliardarul excentric Kristian Frost se ofera sa o ajute, punându-i la dispozitie toate resursele de care ar avea nevoie, nimic nu o mai poate împiedica sa dovedeasca existenta miticei civilizatii. Ajutata de Kari, frumoasa mostenitoare a retrasul miliardar, si de Eddie Chase, fostul agent al fortelor speciale, Nina începe vânatoarea.

Un secret nebanuit...

Dar exista oameni care nu vor ca tarâmul ascuns sa fie descoperit: Giovanni Qobras, liderul organizatiei secrete Fratia Selasphoros, va face tot ce-i sta în putinta pentru a-i opri. Din junglele Braziliei pâna în muntii Tibetului, din Manhattan pâna în mijlocul oceanului Atlantic, Nina trebuie sa gaseasca Atlantida înainte ca Qobras sa puna mâna pe ea. Doar o singura persoana cunoaste secretul - si ar putea distruge pentru totdeauna civilizatia umana.

„Andy McDermott este noul maestru al thrillerului de aventuri"
Le Figaro

Pentru a afla care sunt noutatile in materie de carte intra pe pravaliacucarti.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii